sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Työpaikat

Toisena päivänä oli aika käydä tutustumassa meidän työpaikkoihin. Froukje eli meidän opettajamme täällä kohteessa lähti viemään meitä autollaan. Paikat olivat aluksi hukassa, mutta lopulta löysimme perille.

Soilin paikka:


New image sijaitsee lähellä keskustaa ja on hyvin tyylikäs ja moderni liike. Pomo on komea ja todella mukava mies. Hän on hiusalan opettaja Amsterdamissa ja siksi työskentelee liikkeessä vain loppuviikon. Soilin toinen työkumppani on Sebastiaan, joka on hyvin omaperäinen ja todella mukava persoona. Molemmat työntekijöistä ovat homoja joten vihdoin haave homokaverista on toteutunut :D

Jennin paikka:


Set Neferoe sijaitsee ydinkeskustassa, vaatekaupan yläkerrassa. Liike on kauniisti sisustettu ja erikoistunut kiharahiuksiin. Liikkeessä työskentelee kaksi naista, jotka ovat erittäin mukavia ja iloisia. Henkilökunta on motivoitunut ja innostunut opettamaan uusia asioita. 

Marin paikka:


Haar idee Annelie sijaitsee keskustan ja koulun välimaastossa. Heillä on myös toinen liike lähistöllä ja liikkeissä työskentelee yhteensä yhdeksän ihmistä. Liike on yksinkertainen, tyylikäs ja siellä käy todella paljon asiakkaita. Henkilökunta on todella mukavaa, vaikkakin kielen kanssa on ollut pieniä ongelmia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti