lauantai 21. toukokuuta 2016

Roadtrip

Maanantaina 16.5. ja tiistaina 17.5. koulu oli kiinni helluntain takia. Törmäsimme maanantaina yhteysopettajaamme Hylcoon sattumalta kaupungissa. Vaihdoimme kuulumisia ja hän kysyi mitä suunnitelmia meillä oli seuraavalle päivälle. Tiedossa oli ainoastaan Suomen jääkiekkopeli illalla Kanadaa vastaan, joten hän ehdotti haluammeko lähteä maisema-ajelulle. Autokyyti teki tähän väliin ihan hyvää, niin paljon tullut pyöräiltyä. Tiistai aamuna 11 maissa lähdimme ajamaan ja ensimmäisenä pysäkkinä oli merenranta kaupunki Harlingen, jonne matkaa oli n. 30km. Pysähdyimme pienelle kävelylle ja kävimme terassilla juomassa kahvit kunnes jatkoimme matkaa kohti Hindeloopenia. Hindeloopenissa aika sama juttu, kävelimme ympäriinsä, kävimme katsomassa kirkkoa ja jonkunlaista putiikkia jossa oli mukana paloja menneisyydestä. Söimme jäätelöt satamassa ja lähdimme ajamaan kohti Sneekiä. Sneek oli paikoista isoin, reilut 33 000 asukasta.

Juteltiin niitä näitä ja Hylco tarjosi meille kahvit terassilla ja myöhemmin jäätelöt. Ihmettelimme miten hän lähti viemään meitä omana vapaapäivänään, kai sitä voisi muutakin tekemistä olla. Oli mukavaa nähdä enemmän maata ja myös pieniä paikkoja, jotka kuvaavat paikallisuutta parhaillaan eivätkä ole mitään turistirysiä. Erittäin paljon kiitoksia Hylcolle, nautimme ajelusta!Harlingen

Hindeloopen

SneekMeidän reitti suunnilleen ja Alankomaiden koko verrattuna Suomen kokoon. Ei ihmekkään jos välimatkat näytti kartalla suuremmilta mitä todellisuudessa, tottunut ajattelemaan Suomen mittakaavassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti